Panasz, árucsere és visszáru

Az áru visszaküldése

Nincs megelégedve a megrendelt áruval? Nem gond :) 
Kérjük, küldje vissza nekünk ajánlva az alábbi címre a vásárlástól számított 14 napon belül. Nagyon örülnénk, ha a visszaküldés okát is megosztaná velünk, mert nagyon kíváncsiak vagyunk, és minden ügyfelünk elégedettsége fontos számunkra.

A visszaküldött árut hiánytalanul, eredeti állapotában és használatlan állapotban küldje vissza (ha a gyöngyök zsinórra voltak felfűzve, kérjük, küldje vissza az egész zsinórt, ha pedig csomagban, kérjük, küldje vissza az egész csomagot).


Az áru egyes részeinek visszaküldése nem lehetséges (ha nem elégedett pl. két gyönggyel a zsinóron, akkor az egész zsinórt vissza kell küldenie nekünk).

A visszaküldött áruk megérkezésétől számított 14 munkanapon belül a pénzét visszatérítjük. A visszaküldött áruval együtt kérjük, küldje el nekünk az alább található űrlapot kitöltve. 
Ha az árut utánvéttel fizette ki, kérjük, az űrlapon feltétlenül tüntesse fel a számlaszámát, amelyre a pénzét visszaküldjük. Ha bankkártyával fizetett, a pénzt közvetlenül a kártyájára fogjuk visszatéríteni. Kérjük, hogy a kitöltött űrlapot ne feledje a küldeményhez csatolni.

A távúton megkötött az adásvételi szerződéstől való elállás űrlapja ---> ŰRLAP
 

Árucsere

Ez sajnos nem lehetséges. Az Önnek nem megfelelő árut csak visszaküldeni lehet (nem megfelelő méretet vásárolt vagy a gyöngyök nem felelnek meg az Ön elvárásainak).  Ha nem elégedett a gyöngyök minőségével, kérjük, nyújtsa be a panaszát.
 

Termékpanasz

Ha nem elégedett a gyöngyök minőségével, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az info@beado.hu címen, vagy hívjon minket a +36 1 998 9296 telefonszámon.

Kérjük, hogy a kifogásolt árut a számlával és a panasz okával együtt ajánlva küldje el nekünk az alábbi címre.

A panaszt általában 7 napon belül elintézzük. Ha az árut utánvéttel fizette ki, kérjük, a panaszkezelési űrlapon feltétlenül tüntesse fel a számlaszámát, amelyre a pénzét visszaküldjük.
Ha bankkártyával fizetett, a pénzt közvetlenül a kártyájára fogjuk visszatéríteni. 
Kérjük, hogy a kitöltött panaszkezelési űrlapot a kifogásolt áruval együtt postai úton küldje el nekünk.

Az összeget nem áll módunkban postai utalványon visszaküldeni.

A panaszolt áruk legyenek használatlanok, hiánytalanok és eredeti állapotban, ahogyan megérkeztek (ha a gyöngyök zsinórra voltak felfűzve, kérjük, küldje vissza az egész zsinórt, ha pedig csomagban, kérjük, küldje vissza az egész csomagot). 
Az áru egyes részeinek visszaküldése nem lehetséges (ha nem elégedett pl. két gyönggyel a zsinóron, akkor az egész zsinórt vissza kell küldenie nekünk)

A panaszkezelési űrlapot itt találod ---> PANASZKEZELÉSI ŰRLAP

A visszáru és a kifogásolt áru erre a címre küldhető
EXPANDECO – BEADO
FLK - Magyar Posta
Sikátorpuszta Hrsz.: 5453/18
Fót 2151, Hungary

A panaszeljárás teljes szövege és a vevőnek az adásvételi szerződéstől való elállási jogának gyakorlására vonatkozó utasítások az Általános Szerződési Feltételek 8. pontjában találhatók.

 

A vevőnek az adásvételi szerződéstől való elállási joga gyakorlására vonatkozó utasítások

1. Az adásvételi szerződéstől való elállás joga

Jogában áll 14 napon belül indoklás nélkül elállni a jelen adásvételi szerződéstől.

Az elállási határidő attól a naptól számított 14 nap után lejár, amikor Ön vagy az Ön által kijelölt harmadik fél - a fuvarozó kivételével - átvette az árut.

Az elállási jog gyakorlása esetén kérjük, hogy az elállási jogáról szóló döntéséről egyértelmű nyilatkozatban (pl. postai úton vagy e-mailben küldött levélben) tájékoztasson minket a következő címen: EXPANDECO - BEADO, FLK - Magyar Posta, Sikátorpuszta Hrsz.: 5453/18, Fót 2151, tel. +36 1 998 9296, e-mail: info@beado.hu

Ehhez használhatja az adásvételi szerződéstől való elállás mintaűrlapját, amely az Általános Szerződési Feltételek és Panaszok 1. mellékletében található. Ha úgy kívánja, a www.beado.hu weboldalunkon keresztül elektronikusan is kitöltheti és elküldheti az elállási nyilatkozat mintaűrlapját vagy bármely, az adásvételi szerződéstől való elállás egyéb egyértelmű elállási nyilatkozatát. Ha él ezzel a lehetőséggel, akkor az elállás kézhezvételét azonnal visszaigazoljuk e-mailben, ill. egyéb tartós adathordozón.

Az elállási határidő akkor marad fenn, ha Ön az elállási határidő lejárta előtt értesítést küld az adásvételi szerződéstől való elállási jogának a gyakorlásáról.

 

2. Az elállás következményei

Az adásvételi szerződéstől való elállás esetén visszatérítjük az adásvételi szerződés megkötésével kapcsolatban teljesített összes kifizetését, különös tekintettel a vételárra, beleértve az áru Önnek történő kézbesítésének a költségét is. Ez nem vonatkozik a további költségekre, ha Ön az általunk kínált legolcsóbb szokásos szállítási módtól eltérő szállítási módot választott, valamint a kiegészítő szolgáltatások költségeire, ha azok a szerződés tárgyát képezték, és ha azokat teljes mértékben teljesítették. A visszaküldött termékek vételárát indololatlan késedelem nélkül, de legkésőbb attól a naptól számított 14 napon belül visszatérítjük Önnek, amikor termék visszaérkezett a központi raktárba. A visszaküldött termékek vételárát indololatlan késedelem nélkül, de legkésőbb a csomag átvételét követő 14 napon belül térítjük vissza. A visszatérítés ugyanolyan módon történik, amelyet Ön a fizetéskor használt, kivéve, ha kifejezetten egyéb fizetési módban nem állapodott meg, minden további költség nélkül.

A megvásárolt áruk ellenértékét csak akkor térítjük vissza Önnek, ha a visszaküldött árut visszaküldte a címünkre, vagy ha bemutatta a visszaküldést igazoló postai feladóvevényt, attól függően, hogy melyik következik be hamarabb.

Az árut indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb a csomag átvételét követő 14 napon belül vissza kell küldenie nekünk. A határidő betartottnak minősül, ha Ön a 14 napos határidő lejárta előtt visszaküldi az árut. Az áru visszaküldésének közvetlen költségei Önt terhelik.

Felhívjuk figyelmét, hogy az adásvételi szerződéstől való elállás esetén Ön felel az áru értékének minden olyan csökkenéséért, amely az áru kézbesítése és visszaküldése között az áru természetének, jellemzőinek és funkcionalitásának megállapításához szükségestől eltérő módon történő kezeléséből ered.

A távúton megkötött az adásvételi szerződéstől való elállás űrlapja ---> Űrlap

 

 

 • Telefonos tanácsadás
  +36 1 998 9296
 • A szállítás ingyenes
  minden 18 500 Ft feletti rendelés esetén Packeta átvevő pontra kérve
 • Termékek raktáron
  Minden munkanapon szállítunk
 • A 8.00 óráig leadott megrendeléseket 
  még aznap elküldjük

Legfrissebb újdonságok e-mailben!

Mindig elsőkézből kapd a legfrissebb információkat !

Az Ön személyes adatait (e-mail cím) az alkalmazandó jogszabályoknak és adatvédelmi szabályoknak megfelelően csak hírlevél küldésére fogjuk felhasználni. A jóváhagyás megerősítéséhez kattintson a linkre, amelyet e-mailben küldjük Önnek. Beleegyezését bármikor visszavonhatja írásban, e-mailben vagy a linken található bármely e-mail címre kattintva.